miercuri, 10 ianuarie 2018

Lansare de carte (4)

Buna seara tuturor,

      Va spuneam la amiaza ca voi reveni foarte curand cu o noua ilustratie. In aceasta seara va voi prezenta o lucrare minunata legata de Catia si casuta in care sta (sau oare cum era? Catia locuieste in casa stapanilor sau Catia e stapana casei? O sa descoperiti de-a lungul povestirilor cine e stapan in casa cui).
      M-am amuzat putin cand am curatat poza caci intre cea de aici si cea de pe eveniment exista o mica diferenta care poate va va da un indiciu si mai clar de felul de “personaje” cu care eroina povestilor are de-a face, asta daca mai era nevoie de astfel de prezentari.
      Cartea care sta sa apara este deosebita din mai multe puncta de vedere : e haioasa, plina de surprize, captivanta, creativa si are un scop nobil.
      Pentru cunoscatori, casa este de inspiratie folclorica nord-moldoveneasca si are ceva mai multe detalii arhitecturale pe care le veti vedea pe masura ce veti citi cartea. Catia e aici la inceputurile ei, nu foarte stapana pe sine si inca destul de fricoasa. E totusi genul de personaj care nu ramane blocat intr-o stare ci se conformeaza repede, invata cu usurinta si mai ales e mereu joviala. E imposibil sa nu iti placa de ea.
      Maine va voi trimite alte detalii si ilustratii care sa va incante privirea.
      Sa aveti o seara frumoasa si maine o zi plina de bucurii.
cu drag,
^. ^ Anca M

      

Niciun comentariu: