joi, 31 martie 2016

Decoupage - sau cum sa faci o bucurie

      A fost odata ca-n povesti o preafrumoasa fata... Ahh, cat de mult imi place cum incep povestile noastre romanesti si cat de mult imi place sa le mai citesc, dar in cazul de fata mai bine s-ar potrivi:
undeva in Bucuresti se afla o preafrumoasa fata :))) (asa e povestea , nu ma intrerupeti) si  inca mai traieste, nu rupta din povesti ci aievea si la fel de  reala ca orice alt suflet frumos pe care il cunoasteti. In una din zile i s-a cerut sa mestesugeasca o cutie simpla, ca pentru o printesa mica si rasfata (dar nu prea mult ci cat sa fie capabila de multa iubire si delicatete). Si uite asa, cu dorul in gand, cu primavara in suflet si cu drag de frumos  a inceput sa lucreze in culori simple cu tehnica decupajului o cutie cu o zana finuta inspirata din lucrarile Milei M.
      Verdele e dorul primaverii si al frumosului, florile sunt delicatetea sufletului copilei care s-a bucurat de cadou, iar zana este imaginatia si claritatea tineretii care zboara fara prejudecati peste iluziile vietii si vede dincolo de suprafata chipului  in profunzimea trairilor viata de zi cu zi.
      Si cum orice poveste e si mai frumoasa cand o traiesti aievea, va invit sa traiti propriile voastre vise si dorinte si sa mestesugiti in cuvinte, lucruri sau note muzicale intamplarile vietii de zi cu zi.
cu drag,
^.^ Anca M

4 comentarii:

Botoseii veseli spunea...

E minunata cutia!! Ilustratile Milei sunt atat de delicate!! Dar tu ai dat o nota personala si a iesit o mica bijuterie. Sper sa se bucure si sa-i aprecieze valoarea, cea care a primit-o!

Anca M spunea...

Asa sper si eu. Plus ca Mila are mereu ilustratii frumoase. Ma bucur ca iti place. Iti multumesc mult ca ai venit sa faci o mica vizita.

Anonim spunea...

Ai un suflet frumos Anca, care transmite multa bucurie in jur atat prin minunatele tale creatii cat si prin vorbele calde cu care ne mangai.
Te pup.
AlinaT

Anca M spunea...

draga mea, fiecare mesaj de-al tau este o bucurie sufletului meu. Iti multumesc pentru fiecare cuvintel si gand frumos.
Te imbratisez cu drag