luni, 30 martie 2015

Amintire din epoca decoupage-ului

      Imi e dor de stat in casa, de lucrat, de pictat sau pur si simplu de lipit si vopsit ce  gasesc la indemana. Cam nu am mai facut acest lucru de ceva vreme si cred ca se cere o reluare a unei activitati asa de placute. Imi amintesc o zi destul de indepartata cand nu prea aveam altceva de facut decat sa ma leg de una bucata sticla gasita la indemana pe care nu mi-am putut rabda inima sa o las asa simpla cum e ea. Si din una alta am lucrat-o si mi-a iesti asa de frumoasa ca nu imi venea sa o mai dau. Si dupa m-am gandit ca poate nu ar stica sa-mi mai incerc talentul si pe alt tip de suport. Asa am trecut la lemn si m-am apucat iar de infrumusetat. De tehnica nu mai spun nimic, e simpla ca o poezie si usoara ca o joaca. ( bine, sa va aduc aminte macar pe unde sa mai gasiti postari legate de tehnica :), de exemplu, uitati-va la acest cadou).
      Puteti sa faceti si voi acasa aceasta activitate. Iar daca nu aveti talent, fiti fara grija, trebuie doar sa va distrati. In felul acesta manutele voastre vor fi cele care vor fi facut niste minunatii de lucrusoare de care nici nu ati fi crezut ca sunteti in stare. Si ce cadou poate fi mai frumos decat unul care e facut cu propriile maini si cu dragoste multa.
      Ce va arat e o poza mai veche, obiecte lucrate acum de curand nu am, caci mai mult mi-am concentrat atentia catre pictatul paharelor.
      Curaj si haideti la lucru. Cui veti face oare o bucurie?
Va doresc timp cu bucurie, sa va fie totul lin si in suflet doar lumina.Si curaj si mesteriti.
cu drag,
^.^Anca M

sâmbătă, 21 martie 2015

Marsul pentru viata 2015

      Este o zi minunata de iesit din casa si de mers la un eveniment plin de daruire si constientizare.

sursa : spv
      Mai multe detalii gasiti pe link-ul de fb : https://www.facebook.com/MarsulpentruViata
      Sau pe site-ul http://www.marsulpentruviata.ro/

sursa : spv
      Din ce am vazut in video de prezentare si de pe site e la ora 14h00 in Piata Unirii (pt noi cei din Bucuresti). De acolo se merge spre intrarea Sincai din Parcul Tineretului. Alte amanunte cititi pe paginile de legatura.
In functie de orasul in care sunteti cautati locul si ora de desfasurare. Haideti, ce ziceti, iesim din casa?
cu drag,
^.^ Anca M

duminică, 8 martie 2015

Iarna pe ulita - sticla pictata (17)

      Cu fiecare perioada care trece imi mai amintesc ce bucurii am mai lucrat in ultima vreme. Asa ce imi creste inima sa stiu ca cineva acolo se cinsteste din lucrul facut de manutele mele. E mare lucru sa fii mester, dar e mare lucru zic eu sa fii si decorator. Ca eu desi nu le fauresc, le impodobesc cu imagini care sa aduca bucurie celor care se vor folosi de ele. Am lucrat pentru perioada Craciunului un set de 12 pahare si cu vremea de afara mi-am adus aminte de iarna ...si automat de ce mai am facut cu motive de iarna.
      Cu clopotei si cu globuri colorate, cu zapada si urme de verdeata, cu felinare aprinse numai bune de iluminat o noapte frumoasa si cu oameni de zapada si cadouri rasfirate. Toate le-am adunat intr-o poveste pe care am desenat-o pe pahare. Paharele sunt gandite doua cate doua cu idei luate de prin lume si din sate. Le-am pictat cu bucurie si cu mare gingasie, le-am suflat o amintire si poveste de iubire. Le-am asezonat cu vorbe desenate prin zapada; si le-am scris in fata celor care la copilarie zboara cu al lor gand si veselie.
      Fara alte vorbe multe, va las voua sa imi spuneti: v-ati gandi si voi vreodata sa mai mesteriti prin casa si sa aratati si mie, ce minunatii facurati?





       Cealalta jumatate, asteptati va rog o vreme, sa le aranjez nitel.
cu drag,
^.^ Anca M

luni, 2 martie 2015

What if... (4)

      Ce bucurie este atunci cand faci ceva de ti-ai propus de multa vreme. Ceva frumos, ceva care iti bucura sufletul. Ceva de care iti era dor. Ceva dupa care tanjeai de multa vreme. Ceva de care de multa vreme te-ai lipsit si nu ar fi trebuit s-o faci. Ceva de care abia acum iti dai seama ca iti lipsea.
      Ce-ar fi daca azi ar fi ziua aceea minunata pe care o tot amanam in speranta ca vor veni alte zile cand ne vom rezerva timp si pentru ceva placut sufletului nostru. Ce-ar fi daca...
cu drag,
^.^ Anca M