miercuri, 8 iulie 2015

O zi frumoasa

      Asa ce m-am bucurat sa rasfoiesc paginile din anii trecuti si sa gasesc la data de 8 iulie cate o mica "aniversare" de jumatate de an , de un an si jumatate :)... eiii, uite ca am ajuns la 3 ani jumate de scris pe blog.
      Vreme trece, vreme vine, noi ne trecem cate un pic cu fiecare clipa pe care o irosim. Asa ca bine ii sade omului sa se adune din risipire sa sa traiasca viata asa cum e ea, cu bune, cu rele, toate adunate si toate rasfirate.
      Mi-e draga urarea de "la multi ani", nu pentru ca asta mai implica cateodata (sau mai des) si cadouri sau urari de bine, ci pentru starea pe care aceasta expresie o aduce celor carora le este adresata. Si mai ales pentru zambetul ala calm, cu ochi cu luminite si cu frumusetea momentului pe care o creeaza.
      Celor care ma cititi, sa ajungeti zile multe si voioase. Sa va fie drag de viata, de oameni si de frumos. Sa va fie viata lina, racoroasa si senina, colorata si cu spor.
      Fac aceasta zi speciala pentru voi si va doresc curaj sa treceti peste greutati, peste certuri si incercari, peste nori de ganduri negre, peste pietre de poticneala si peste proasta dispozitie. Bucuti-va cu drag de o zi asa minunata asa cum este cea de azi. Si bucurati-va de ce aveti, de cine sunteti si de cei care va inconjoara. Un rost este in orice imprejurare, in orice om care ne inconjoara si in orice conditie suntem. Fiti bucurie.
cu drag,
^.^ Anca M

Niciun comentariu: