luni, 30 iunie 2014

Voie buna

      Bine v-am gasit!
Cat e sa va incant pe voi, cat e sa imi aduc aminte de o zi frumoasa, las aceste randuri frumoase si o poza care face toti banii. Spun asta pentru ca a fi acasa, la umbra unui visin si mancand gogosi aburinde alaturi de o limonada intr-o zi de inceput de saptamana poate fi o foarte frumoasa amintire. Si nu cat mananc ceva bun, dar a fi cu oameni frumosi poate fi o mare bucurie sufletului. Mare lucru nu am facut astazi, dar a fi in liniste si a putea sta in adierea vintului, citind o carte e cea mai mare realizare de pana acum pe ziua care sta sa se incheie (desi mai sunt multe ore pana la apusul soarelui).
      Acest articol este pentru mine...sa imi amintesc in zilele incarcate si aglomerate ca bucuria vine din lucruri marunte. Vi s-a intamplat oare vreodata sa uitati esentialul vietii? Sa uitati pentru ce lucrati? Pentru ce traiti? Pentru ce petreceti zi de zi in aceleasi conditii? Ei bine cateodata mai patesc din astea. Si atunci a-mi aduce aminte ca pot fi cu cei dragi, ca pot bea o cafea in liniste, ca pot citi o carte in liniste, ca pot sa ma bucur de nimicuri cum ar fi o gogoasa aburinda sau de o limonada simpla facuta cu menta (rupta din gradina), ca sunt iubita si ca iubesc sunt lucruri care fac viata sa merite sa o traiesc. Sa o traiesc ca sa iubesc, desi asta nu inseamna ca iubirea trebuie sa se intoarca.
      Bine e sa iubesti, asa cum poti, cat poti, dar sa iubesti si cu timpul cred ca iubirea adevarata poate sa isi gaseasca culcus in sufletul si inima omului. Acum cine vrea sa zica altfel e liber sa zica ce vrea. Eu asa cred si asa simt. Si mai cred ca daca ne permitem sa avem grija de sufletul nostru, si el va avea grija de sanatatea noastra mintala si trupeasca.
      Va doresc o zi si o saptamana pline de pace si bucurie.
cu drag,
^.^ Anca M

vineri, 27 iunie 2014

Tail of two brains (2)

      Am promis ca voi reveni cu o continuare. Ei dragilor si dragelor, gasiti in aceasta postare ceea ce asteptati de ceva vreme. Mi-a placut mult prima parte, sper sa va placa si continuarea. Va las timp sa puteti savura in liniste picanteriile celei de-a doua zile tot asa ramanand cu o promisiune pentru ziua a treia (si ultima).
sursa: net
 Second day:

Mark Gungor - Yo Mama Session (part one)

Mark Gungor - Yo Mama Session (part two)
 cu drag,
^.^ Anca M

joi, 26 iunie 2014

Cufar cu amintiri

      Niciodata nu e prea tarziu sa mai lucrezi ceva. Niciodata nu e prea tarziu sa mai adaugi un strop de culoare celor deja existente. In cazul de fata am avut de-a face cu o comanda foarte simpla si totusi nu chiar atat de simpla. A alege suportul pentru acest minicufar a fost cel mai simplu aspect (avand in vedere ca cine imi cerea comanda stia foarte bine ce vrea).
      Mi-a facut mare placere sa lucrez acest model si mare mi-a fost bucuria sa stiu pentru cine este cadoul. Ar fi multe de spus, incepand de la cat de simplu e modelul pana la cate zile fripte mi-a facut pana ce mi-a iesit modelul asa cum am vrut, de la ce culoare frumoasa de fundal am folosit pana la cate culori a trebuit sa amestec ca sa obtin exact nuanta de verde pe care o doream (si parca tot mai mergea schimbat cate ceva)...si asa mai departe, dar ce rost mai are acum cand totul e gata, cand am facut pe cineva fericit si cand am vazut ce minunatie aveam in fata ochilor ca mai mai nu imi venea sa o mai dau.
      Va doresc si voua timp si inspiratie sa faceti ce va aduce pace sufletului si bucurie celor din jur.
      Si va mai doresc sa aveti curaj (sa nu va fie teama) sa va ocupati timpul cu ceea ce va place.
      Cu multumiri celui care mi-a dat modelul de baza pentru inspiratie, va doresc tuturor o zi minunata si plina de peripetii frumoase.
cu drag,
^.^AncaM

sâmbătă, 14 iunie 2014

Buna dimineata

      O noua zi a inceput, pentru unii de dimineata, pentru altii mai de la amiaza si pentru altii va incepe abia de mai pe seara. In oricare din situatii, bucuria e mare pentru ca am ajuns si ziua de astazi si cine stie poate chiar ne va bucura cu toate care ne vor veni. Eu m-am trezit de dimineata cu o melodie zburandu-mi prin minte, asa ca decat sa o tot marai mai bine am spus ca sa o ascult ca lumea.
sursa: net
Va las si voua videoclipul sa va incante auzul si inimile.
Ma leaga o amintire foarte frumoasa de aceasta melodie si anume o seara placuta petrecuta undeva prin cotloanele Pragai, departe de galagia orasului in compania unei persoane extrem de dragi mie si alaturi de o limonada foarte buna.
Va doresc o zi minunata si plina de bucurie.
cu drag,
^.^ Anca M

vineri, 13 iunie 2014

De luat aminte- Tail of two brains (1)

      Buna dimineata la amiaza,
Am gasit ceva extraordinar care merita pastrat si impartasit in acelasi timp. Va las in compania unor conferinte care fascineaza inca de la primele minute. Ascultati 5-10 minute, daca nu va place...asta e...Dar daca va place, enjoy. E despre relatiile umane si mai ales cele maritale. E genial. Plus ca are destule picanterii cat sa razi cu gura pana la urechi asta inainte de a te apuca plansul de cat adevar e in ceea ce spune acest domn. A se nota ca nu e stand up comedy, cum ati putea crede ( eu eram sa cred ca despre asta este).
sursa : net
First day:

PS : cu multumiri celui care mi-a facut cunoscute aceste informatii, promit ca revin cu celelalte conferinte ct de curand posibil.

cu drag,
^.^ Anca M