luni, 24 martie 2014

Buna dimineata

       Pentru cei care inca mai dormiteaza, pentru cei care inca mai viseaza, pentru cei carora cafeaua de dimineata li se pare undeva in nori si mai ales pentru cei care inca nu vor sa vina cu picioarele pe pamant si vor inca sa mai fie cu gandul la weekendul care tocmai s-a incheiat, pentru toti si pentu toate, o saptamana frumoasa va doresc, plina de pace si bucurie.


sursa : net

+++
"Putine lucruri sunt mai frumoase decat o floare in desert. Aceeasi floare ar trece neobservata intr-o pajiste plina cu flori."
+++

cu drag,
^.^ Anca M

duminică, 16 martie 2014

O stare

      E duminica si e o vreme minunata. Dupa ce am colindat orasul ieri de am picat franta (si fericita), azi ma delectez cu o cafeluta si prajitura asteptata de ceva vreme. Si pentru ca o companie placuta merge de minune cu o muzica de fundal pe masura, am ales o cantareata franceza ca sa ne incante urechile. Impartasesc cu voi ce ascult, poate ca place si voua.

 


     Pentru varianta oficiala cu versuri (+ inca o melodie), linkurile sunt mai jos:
                                                                   Derniere danse
O duminica placuta.
cu drag,
^.^ Anca M

luni, 10 martie 2014

De la lume adunate (5)

      Cum acest capitol este dedicat tuturor acelor lucruri (acelor oameni) pe care le descopar (ii descopar) pe internet sau fata de care am o placere deosebita, voi dedica aceasta postare unui om frumos. Acest om frumos este o doamna de milioane si o bucatareasa desavarsita. Si o spun din experienta. Nu am gustat vreo ceva din manutele ei (sau a celor doi copii ai ei) care sa nu-mi fi placut.
      De multa vreme Ioana imi spune ca vrea sa faca un site (sau de ce nu un blog) asa ca am asteptat cuminte sa vad ziua in care voi putea spune ca ii vad dorinta implinita. Si acea zi mult dorita a sosit.
      Bun venit in blogosfera si ma bucur enorm ca ai inceput sa postezi din bunatatile pe care tu le faci. Poate datorita tie, voi face si eu ceea ce tot imi spun de multa vreme si anume sa imi adun retetele proprii pe o pagina cu delicii din bucatarie.
sursa
      Abia astept sa stam asa pitite de soare intr-un foisor savurand in liniste bunatatile facute de tine.
cu mare drag,
^.^ Anca M

duminică, 9 martie 2014

Viata in imagini - Paris (9)

      Afara inca nu prea arata a primavara, dar se simte parca in sufletul fiecaruia adierea de primavara si bucuria de a incepe iar o noua perioada de plimbari si iesiri in aer liber. Cum inca totusi nu pot spune ca am inceput perindarile prin tara (sau in afara ei), ma mai delectez cu cateva imagini dintr-o tara care mie imi place mult si intr-un context foarte prielnic bucuriei mele interioare.
      Si ca totul sa inceapa bine, va las o schita dintr-o zi de primavara (va povesteam eu acum ceva vreme de o experienta foarte placuta) cand mi se lungeau urechile si imi curgeau ochii dupa niste chimonouri de poveste cum doar la un festival japonez se poate vedea.
visand la soare si costume
      Asa, si acum sa trecem la lucruri mai serioase, va las sa va delectati privirea cu niste poze pe care eu le pastrez la capitolul "bucurii".
intr-un parc boem

o vitrina cu pisici pe alese

mama si puii ei

intr-un moment de liniste completa

un chimono sau o opera de arta?

la gramada, scaldatul e mai placut si mai amuzant,nu?

un sort de bucatarie la un magazin

bucuria ilustratiilor de calitate

o usa plina de flori

intr-o vitrina - pete de culoare

picturi pe alese - facute chiar sub ochii spectatorilor

un loc de poveste

acelasi verde primavaratec
arta pe hartie de orez

Va doresc o o seara linistita si o saptamana minunata si insorita.
cu drag,
^.^ Anca M

sâmbătă, 1 martie 2014

Gand de primavara

      Cu trecerea timpului realizez ca cele mai frumoase momente sunt cele petrecute facand ceva...indiferent ce, dar facand ceva. Iar in acest "indiferent ce" inscriu momentele de relaxare in care pur si simplu stau si citesc, cele de creatie (de orice natura ar fi ea), cele pe care le petrec cu cei dragi, cele pe care le folosesc punandu-mi imaginatia la contributie si nascocind inca o reteta pe care habar nu am cum se numeste (dar pentru care de fiecare data imi spun ca o voi scrie...si bineinteles ca nu o fac) si in genere orice alt moment care e de folos si trupului, dar mai ales sufletului.
      Acum suntem in luna martie si mai ieri incepea anul. Clar ca vremea e foarte trecatoare (si schimbatoare), la fel ca si oamenii, la fel ca si noi. Bine ar fi sa fiu mai constienta de lucrurile importante in viata si mai nepasatoare fata de toate nimicurile care iti irosesc pur si simplu energia si nervii. O noua luna, un nou inceput...pentru ce vrea fiecare. Eu vreau soare, lumina si flori. Si pentru ca e o luna foarte frumoasa care se asterne in fata noastra, va doresc si voua multe zile senine si pline de pace si bucurie.
cu drag,
^.^Anca M