marți, 15 aprilie 2014

Cu maci si despre maci

      De cele mai multe ori imi place sa lucrez si mai putin sa postez. De cele mai multe ori trece vreme buna intre timpul in care am realizat o comanda si momentul in care impartasesc cu voi ce am lucrat. Daca e sa ma intrebati 'de ce',  nu stiu sa raspund. Poate ca simtind materialul in mainile mele uit de ceilalti. Sau poate pentru ca jucandu-ma uit de ce e in jur. Sau poate pentru ca lucrand uit si de mine si nu mai ma desprind din universul meu. Nu va suparati pe mine ca sunt o prezenta neconstanta si care nu prezinta lucrurile in timp real. Cu toate acestea vine ceasul in care nu mai pot tainui si atunci iese la iveala cate o lucrare sau cate o farama din ceea ce mai mestesugesc.
      As dori sa va arat o cutie de lemn pictata manual care are ca motiv principal macii, da ati citit bine macii...aceeasi maci pe care i-am mai avut ca tema principala in mai multe lucrari de-a lungul timpului. Se pare ca nu sunt singura care ii apreciaza ca model ci si alte persoane din jurul meu au aceeasi parere. Ideea de baza a pornit de la un model de pe o cutie vazuta undeva pe net, iar tehnica trebuia sa fie cea a decupajului. In cele din urma am optat pentru varianta pictata. Si uite asa, fara alte menajamente va arat cutia asa cum a aratat ea chiar inainte de a fi data. 


      Interiorul am preferat sa il las simplu si sa ii pictez doar o floare, cam asa:
 Detalii tehnice:
baza : cutie de lemn, dimensiuni: LxlxH 20x15x
materiale de lucru: acrilic, lac mat, lac lucios, pensule
a liiiitle something extra: imaginatie si voie buna
+++
Ceea mai frumoasa parte a zilei e cea in care simt ca am facut ceva din care  sa ramana macar o amintire frumoasa. Cand lucrez stiu ca undeva, cuiva ii aduc o bucurie. Asa e firea mea. Voi cum va petreceti timpul?
cu drag,
^.^ Anca M

Niciun comentariu: