luni, 15 aprilie 2013

Viata in imagini - Gradina japoneza - Herastrau (6)

      Cine spune ca trebuie sa calatoresti peste mari si tari ca sa ajungi intr-o gradina japoneza? Daca ai o ora libera si esti in Bucuresti e de ajuns sa mergi in Herastrau si sa te bucuri de aerul curat, de o gradina ingrijita si de muuuulte flori. Asa am facut noi azi si va spun sincer ca a meritat fiecare minut petrecut in gradina si in Herastrau.

      Deci, daca vreti sa vedeti Sakura in "livada" din parc sau pur si simplu sa va bucurati de o dupa amiaza frumoasa si insorita, profitati de timpul liber si mergeti la o plimbare.
      Iar daca plimbarea prin gradina a fost prea scurta, mai dati o tura prin parc si dupa intorceti-va acasa mai voiosi si mai plini de viata.
      Va doresc o saptamana frumoasa si insorita. Si oridunde ati fi, bucurati-va de primavara. Iesiti afara, plimbati-va prin natura, priviti cerul, mirositi florile, ascultati pasarile, stati pe o banca si opriti-va din goana vietii...macar asa...cat un tril de mierla in amurg de seara.
***
later edit (ca sa spun asa): ciresii cei rozi si frumosi din prima poza nu sunt Sakura ci sunt ciresi de-ai nostri. Ciresii japonezi sunt cei rosiatici imbobociti, dar nu infloriti (a se vedea ultima poza - in dreapta sus)...asta e pentru cunoscatori.

cu drag,
Anca M

2 comentarii:

Melly spunea...

Abia ieri am vazut si eu primele floricele intr-un cires. Sunt atat de diafane, gata sa se desprinda si sa danseze gratios in aer.
Multumesc pentru clipa de incantare!
O zi frumoasa!

Anca M spunea...

Iti trimit virtual un buchet mare de flori de cires :) Ma bucur ca am reusit sa iti aduc un zambet.