joi, 14 iunie 2012

Handmade - vedetele zilei

... e doar un fel de a spune "vedetele zilei", dar cutia de ceai a fost extrem de apreciata (poate as putea-o pune se acelasi picior de egalitate cu o "africana" frumoasa).
O tehnica usoara si de efect. Ce va trebuie, nu mai intru in detalii, pentru ca netul este plin de tutoriale ale unor oameni care poate se pricep mai bine decat mine la explicat ce inseamna tehnica servetelului. Ce pot spune este ca aceasta cutie de ceai, dimensiuni relativ mici : 14x8x10cmh (valorile pot fi usor variabile) este un cadou perfect pentru un iubitor de ceai...In lucru, pe comanda, voi avea cat de curand un model cutie "romantica", cel putin asa ii este numele, tot cu sticla, dar care poate fi utilizata pentru bijuterii, sau brizbriz-uri, sau ceai, sau ce mai vrea fiecare, cu posibilitatea de a-i pune o fotografie pe capac. Eu voi lucra acelasi model de trandafiri pe ea, si voi cauta o imbunatatire pe interior...finalitatea fiind un cadou de nunta pentru un suflet drag. Voi reveni cu detalii la momentul oportun.



 +++

Aceast tablou, l-am inclus la acelasi capitol - "vedetele zilei" - pentru delicatetea cu care a fost lucrat, pentru dimensiunile extrem de mici (nu va lasati inselati de poza - acest tablou, lucrat in acrilic, nu e mai mare de 6x6cm) si pentru faptul ca a facut parte din capul de afis de la expozitia/targ handmade la care am participat de curand.



+++

Si tot fiind la capitolul "vedete"...fac o marturisire un pic mai aparte : MULTUMESC tuturor vizitatorilor / vizitatoarelor si tuturor persoanelor interesate. Ma bucur de fiecare data cand cineva nou vine si se logheaza la acest site, sau de fiecare data cand cineva vine in vizita.
Sper ca timpul si imaginatia sa va fie aliate bune si sa permita sa lucrati si voi tot ce va "aduce pace sufletului si bucurie celor din jur" - doar acesta e motto-ul site-ului.
Pana la urmatoarea postare, va urez tuturor, o zi minunata si un sfarsit de saptamana insorit si plin de culoare.
cu drag,
Anca M

Niciun comentariu: